Aanpak

Iedere grafisch ontwerper of ontwerpbureau heeft weer een andere aanpak. En als je nog nooit met een grafisch ontwerper gewerkt hebt, dan is het ook fijn om te weten waar je aan toe bent. Daarom heb ik hieronder in 3 stappen beschreven hoe Studio Vank te werk gaat.

 

Stap 1: Briefing & offerte

In een eerste persoonlijk gesprek nemen we jouw opdracht door. Wat zijn je wensen, voorkeuren, achtergrond, de doelgroep, de boodschap en je kunt eventueel voorbeelden meenemen. We bespreken wat de mogelijkheden zijn en op welke termijn je de eerste voorstellen ontvangt. Op basis daarvan ontvang je een offerte met een overzicht van de kosten. Hierna kun je kijken of je door wilt gaan of niet. Het gesprek en offerte is geheel vrijblijvend.

 

Stap 2: Eerste voorstellen

Als je een akkoord geeft op de offerte en besluit de opdracht bij Studio Vank neer te leggen, ga ik aan de slag. Op basis van jouw wensen ga ik eerste voorstellen maken voor het ontwerp. Je ontvangt 1 of meerdere ontwerpen, het aantal spreken wij van te voren af. Bij het ontwikkelen van een complete huisstijl/website kan ik desgewenst ook een moodboard maken die de look & feel van jouw merk weergeeft. Dit kun je aangeven in het eerste gesprek.

 

Stap 3: Presentatie & oplevering

We spreken de designs samen door en jij geeft jouw voorkeur aan. Daarna kan ik nog wat aanpassingen doen totdat het ontwerp helemaal akkoord is. Het aantal correctierondes spreken wij ook van te voren af. Vervolgens verzorg ik de drukklare bestanden. Desgewenst doe ik ook de drukwerkbegeleiding zodat je jouw opdracht gedrukt en wel ontvangt. Nieuwsgierig geworden?

1
1