Skip to main content

Over Studio Vank

Hallo! Ik ben Ivanka Hengsdijk en oprichtster van Studio Vank. Met veel plezier werk ik al zo’n 12 jaar als grafisch ontwerper. 15 Jaar geleden ben ik het vak ingerold en kreeg ik een kans van mensen die in mij een talent zagen. Naast mijn toenmalige werk als creatief dtp-er heb ik een 3-jarige avondopleiding ‘Grafisch ontwerper’ aan het GMI designschool gevolgd. Door de jaren heen heb ik mijzelf bewezen als grafisch ontwerper en sinds 1 februari 2018 ga ik als zelfstandige door het leven bij Studio Vank.

Ik doe mijn werk met veel passie en plezier. Creatief zijn is een onuitputbare bron waarbij je steeds weer nieuwe dingen ontdekt, leert en ontwikkelt. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en hen te helpen met een ontwerp wat bij hen past.

Door mijn inlevingsvermogen en persoonlijke aanpak kan ik een briefing omzetten in een mooi en aansprekend design. Afgestemd op de wensen van de klant en de smaak van de doelgroep. Ik streef altijd naar een zo origineel mogelijk en tijdloos ontwerp. Ik ben creatief, enthousiast, oplossingsgericht, een doorzetter en ga voor het beste eindresultaat!